Servus!
Griaß di!

Brigitte Hügel Da Cover von Melissa Naschenweng Brigitte Hügel is niet zomaar een artieste; ze is een wervelwind van energie die elk feest tot een onvergetelijke ervaring maakt!
Oktoberfeesten: Als de bierpullen worden gevuld en de lederhosen/Dirndls uit de kast komen, staat Brigitte klaar om het dak eraf te blazen! Ze brengt niet alleen de traditionele Duitstalige hits, maar ook haar eigen unieke Hügel Style. Bekende nummers krijgen een frisse twist, waardoor het feestgehalte nog hoger wordt.
Après-ski: Na een dag op de piste is er niets beter dan een dampende feesttent in te duiken. Brigitte neemt je mee op een muzikale reis waarbij je niet stil kunt blijven staan. Van klassiekers tot moderne meezingers, ze heeft het allemaal in haar repertoire.
Festivals: Of het nu een zomerfestival is of een gezellig dorpsfeest, Brigitte laat het publiek dansen, zingen en springen. Haar enthousiasme is aanstekelijk en haar stem onvergetelijk.

Maar wist je dat Brigitte niet alleen Duits/Oostenrijkse feestmuziek in Hügel Style voor je in petto heeft, maar ook de nummer 1 zangeres van Oostenrijk covert?

Met zes Amadeus awards is Melissa Naschenweng de grootste artieste van Oostenrijk. Naast Oostenrijk heeft ze ook Duistland en Zwitserland veroverd met haar ‘Bergbauern musi’. Met haar ‘lederhosen(rock)’ bestormt ze ‘die ganze Nacht’ als een ‘Wirbelwind’ het podium en maakt iedere ‘Dirndl en Bergbauernbuam schwoch’. Het kan niet anders dat het publiek standaard ‘verliabt’ is op Melissa als ze alle ‘Herzen höher schloagn tuat’ met haar veelzijdige repertoire. 


Melissa zal zich altijd tot het uiterste inzetten voor haar fans om ze een ‘Glück’-gevoel te bezorgen. Maar ook Melissa is een maar mens, geen machine. Melissa kan zich niet opdelen om op ieder feest haar geweldige hits ten gehore te kunnen brengen. Brigitte Hügel kan hierin een rol spelen, om ook op uw gelegenheden en feesten de echte Melissa power te kunnen beleven. Brigitte heeft de hits van Melissa eigen gemaakt en neemt iedere ‘Dirndl en Bergbauernbuam’ mee op een ‘Melissa Naschenweng’-reis waarbij Brigitte met dezelfde energie als Melissa het podium overneemt. 


Zoek je een artieste die niet alleen Melissa Naschenweng eert, maar ook de feesttent laat schudden op haar eigen unieke manier? Brigitte Hügel is de naam die je moet onthouden!
Dus zoek je ‘traktorrijbewijs’, start je ‘traktor’ en haal Brigitte op, dan zijn er geen grenzen en staat ze voor jullie klaar!


Hügel Style


I steh auf Bergbauernbuam ! Hügel Style !

Luis von Do Remix

Auffe aufn Berg ! Hügel Style !

Net mit mir ! Hügel Style !


Lyric Video Die Nachbarin ! Hügel Style !

Covers Melissa Naschenweng

Ik schenk jullie een stukje geluk

Lausbuam Blues

Mijn hart aan jullie verloren... (Dein Herz Verliert)

Mijn cover van het waanzinnige nummer 'I steh auf Bergbauernbuam'!

Mijn cover van het waanzinnige nummer 'I steh auf Bergbauernbuam'!
Bezoek me ook op Facebook!

 Nog vragen?


Contact opnemen met het management:

management@brigittehuegel.com